Movie

Nu fungerar min DVD igen.. (igår var den paj) Mongogrej som lever sitt eget liv..
Madagaksar sitter i och jag ligger här och njuter.. Dags att sova snart, kommer att vara SÅ trött i morgon. Bit ihop nu becca. Bara 2 dagar kvar..

Måndag:
Avskedsmiddag, kom på en kanonrätt som jag inte har ätit på länge och kommer säkert inte äta det på snuskigt länge.. PORTERSTEK, POTATISGRATÄNG och VINBÄRSGELÈ... Fy fanken så mumsigt.. Det är bra att man åker hemifrån ibland. haha för då får man beställa vilken mat man vill ha.. Det blir säkert efterrätt också.. Måste äta upp mig nu när man ska leva fattigt ett tag.

nytta

Kom alldeles nyss hem från jobbet.. har varit en otroligt lugn kväll (tillhör ovanligheterna).. Så jag gjorde det jag skulle sen satt jag säket i 2 timmar och rullade tummar..

Fick reda på att i morgon ska jag jobba i städet.. Hmm har aldrig gjort det förut, men det ska nog gå bra, man har ju lite vana efter att ha städat hotellrum på Hotell Svava..




Vart ska jag sova inatt?? trallalallala
Min säng är SMOCKFULL av kläder och nödvändigheter till Norge, dock är dom inte till så stor nytta i min säng just nu!! tjofftjoff kan någon komma och mooova dom ur vägen, jag är faktiskt rätt trött och vet inte vart jag ska göra av dom.. (golvet som vanligt kanske?? tåls att fundera på)

VECKANS "BECCAS" BABE

FERNANDO TORRES




His armband proved he was a red - Torres, Torres
You'll never walk alone it said - Torres, Torres
We bought the lad from sunny Spain
He gets the ball he scores again
Fer-nan-do Torres, Liverpool's number nine




bildtorka

Jag är otroligt dålig på att lägga upp bilder har jag kommit på! Men det kan bero på att jag inte har tagit några bilder.. Tycker inte om att ta bilder bara för att man "SKA".. speciellt inte bilder på mig själv, det ser lite överdrivet ut enligt mig!! Men visst ibland är det kul att ta sånna bilder oxå men inte jämt och ständigt..

Men när vi kommer till Norge ska ni få mängder med bilder på mig och flickorna mina! Kameran kommer att gå i ett.. Jiiha snart är det dags..


Jag som till och med brukar vänta med att packa till sista dagen börjar bli lite otålig.... Måste packa snart, kommer att glömma hälften annars.. Så svårt att förstå att man ska "flytta" hemmifrån i maybe 6 månader.. men detta kommer att bli grymt...

okey???

HAHA filmen var ju..... speciell!!
Blod och alla dör, det är en bra beskrivning av filmen.. Det ända som gjorde filmen "lite" skoj var ju att det va i 3D format.. Rätt ballt faktiskt. Kommer faktiskt itne änns ihåg namnet på filmen.. biljetten ligger i väskan som står ungefär 3 meter ifrån min, men jag orkar inte resa mig och kolla!!


Nu har vi sagt farväl till några av våra kompisar, jonas och David nuttepluttarna

BIO

Ska på bio ikväll .. Far in mot staden om sisodär 20 minuter.. Nästan klassträff kan man säga.. Jag, Mathilda, David och Jonas ska sitta bredvid varandra och blunda!! Vi skulle tydligen se en skräckfilm i 3:d format (eller vad det nu heter) SÅ BRLLORNA PÅ SÅ KÖR VI!!

Vet dock itne vad filmen hette.. En lite överraskning..

 

Nej jag har inte hittat kameran än.. hur kan saker bara försvinna sådär?????????

 

 

 

EN OTROLIG BRA LÅT SOM FÖRÖVRIGT INTE HAR NÅGOT MED FILMEN ATT GÖRA


KAMERA

Nu har jag fan letat igenom hela huset.. Kan bannemig inte hitta min digitalkamera. inte alls bra.. Det är ju ett måste nu när vi åker!! kan ju inte släpa med mig systemkameran överallt. Den är ju lite för stor för sånt.. Nog för att den ska med, aja nu blev det lite virrigt.. Får leta vidare nu..


Måste erkänna att jag är en riktig barnprogramsnörd!! Det gillas inte att Toon Disney har bytt stil eller vad man säger.. Det går ju bara skit på den kanalen nu... Haha ja vad säger man NÖRD

konstigt

Jag har undrat en sak väldigt länge!! Varför sover dom nästan alltid med kläderna på i One Tree Hill?? Det kan ju inte änns vara skönt och det är defeniivt inte så man gör.. Lite mer verklighetstroget tack. med mycket snygga kroppar (killar)..


Sitter och kollar på film just nu.. Jag fick en tanke om jag kanske skulle ut och springa.. men den tanken försvann otroligt snabbt. Undrar varför?? hmm



som vanligt

Inte ett hål så långt ögat kan nå (in i munnen).. Kan inte fatta varförman ska få in den där jäkla rönkenplattan i munnen.. Det gör ju så JÄVLA ont.. riktig smärta.. Men som sagt INGA HÅL!!!!


Ett litet missöde i morse.. gick väl upp runt 10 snåret.. Hade gott om tid (tandläkarbesök 13.45).. Fixade och donade lite, sen kolla lite på klockan.SHIT jag måste åka NU! snabbt in i bilen och drog iväg.. Väl inne i stan kändes det bra. jag var i tid.. Kollade på klockan en gång till för säkerhetens skull.. Jaha då hade man kollat fel på klockan och åkt in EN HEL TIMME för tidigt.. Så typiskt.

Eftersom jag var "lite" tidig gick jag runt på stan ett tag (fick skavsår), shoppade alldeles för mycket.. många tusenlappar försvann från kontot.. massa kläder, en jacka och tre par skor..







Glömde säga att jag var på bio igår! Flickan som lekte med elden vilken film. asbra måste jag säga. värd att se

mamma mia

Tandläkartid idag kl 13.45!! Har klarat mig från hål hittills men u vet jag faktiskt inte.. Har inte varit där på eveigheter så nu var det på tiden.. Har gått och tjatat om den här tiden så länge, och till slut så kom den..


Så nu ska jag polera tänderna så dom blääänker. kötjing..


Håller förövringt på att städa mitt rum.. jippi måste jag säga.. det luktar satan där inne.. nu är iallafall alla kläder på golvet borta och har nu startat den första tvättmaskinen.. TRE fulla maskiner låg på golvet..


Ska möta hulda på stan efter tankläkaren.. ska planera lite Norge nu igen. Kan fan inte fatta att vi drar om en vecka.. Jag har inte äns börjat bli orolig. vi ska ju faktiskt vara borta i ett halvår.. Det är ganska länge om man tänker efter!!

homo eller inte???

fick en "otrolig" bra beskrivning på om man var homosexuell eller inte.. haha lyssna och lär!

tänk dig att du har en flaska Coca cola och en flaska Cola light..
Du tar en klunk av cocacolan och tycker att den smakar kanon så att du inte äns överväger att smaka den andra sorten. Då är du inte homosexuell.
Om du inte är fullt så nöjd med cocacolan och istället prövar light och är kanonnöjd med den.. då kan det tänkas att du är lagd åt andra hållet..
Och om du tycker att dom smakar ungefär lika.. Ja då är du bisexuell...


Rätt skoj beskrivning.. det var många diskussioner igår..

Men själv föredrar jag CocaCola ;)

Bilder från gårdagen

Skönsång av Emil och Mathilda


Gos mellan Jesper och Robin



Filip har oxå talang för att sjunga



Rattarattara


Jonas pigg, Jesper ser något, Jag sover???


En skitglad Malin

 

 

 

 




rajtantajtan

Trevlig kväll igår! Med lagom med dricka och roliga människor... Man kan inte låta bli att skratta när man är i sällskap av stockholmaren.. HAHA Om han skratta så skrattar ALLA!! så är det bara




En av anledningarna varför man fick ont i magen denna kväll;)


Jag och Cornelia ÄGDE på singstar.. OjOjOj säger jag bara..

Man måste få tack för en dundertrevlig kväll..





Idag ringde en viss mamma och väckte mig (min mamma).. det vankades match.. efter första halvlek satt och och skaka. FAN VAD DET BLÅSTE.. det var inte alls kul.. Dom vann iallafall så grattisgrattis Bror min.. Nej nu ska jag gå och länsa kylskåpet för nu säger magen till att det är sugen!! då är det bara att lyda

trivs icke i något

Fan vissa dagar så går det bara inte att välja kläder. Vad man än sätter på sig så ser det FÖRJÄVLIGT ut.. En sådan dag är det idag..

Mot garderoben (som förövrigt ligger på golvet) och leta, testa, leta, testa och om och om igen.. Jag har en timme på mig.. Let´s go.. började i tid idag, men det spelar ingen roll hur lång tid man har.. Man är alltid klar för sent..


Detta är vetenskaplig FAKTA.. läs och lär

inflyttningsfest

Ikväll bär det av mot Årsta för inflyttningsfest! det ska bli trevligt måste jag säga..

Idag: städa rummet, duscha, hjälpa mamma att bära in möbler samt bara njuuuta av min sista tid i Sverige för ett tag



Igår gock jag och la mig tidigt.. kollade på en jävla massa one tree hill program så jag somnade inte förrän i morse eller vad man säger.. ändå vaknade jag 9.. (kanske har något att göra med att jag sov i soffan större delen av eftermiddagen igår)


Upp med moppen och börja skura biiatch

Kom igen

HEJJA KALLE HEJJA KALLE HEJJA KALLE!!!!


Nu har jag lagt min röst, han är nästan min favorit näst efter Eric! för han är grym..





Man kan inte annat än skratta!! sjukt kul

fredagsmys

Det är dags för fredagsmys, om det så är det sista jag gör...

Har precis käkat mackor och OBOY, det kan ju vara det godaste som finns.. Snart börjar the one and only idol..

Eftermiddagen: Har tillbringats sovande i soffan, SHIT vad trött jag var efter 6 dagars hårt arbete.. Men det har varit värt de.. tur att man trivs säger jag bara, annars skulle jag inte spendera så mycket tid där som jag verkligen gör!


JAG MÅSTE DUSCHA!!! känner mig sååå äcklig just nu. en dag på arbetet får än att känna sig "lagom" fräsch.. blääää. Hoppas mammsen står ut med mig tills dess=) Lite svett har väl ingen dött av? eller?? det måste ha varit plågsamt isåfall..




Lärare kanske??

Fick med mig en praktikant från Danmark idag som skulle lära sig.. hehe Hon pratade geggigt eller vad man säger?? svårt att höra, tur att man har kroppspråket säger jag bara!! Men det var rätt skoj, hon var så snäll så och duktig framför allt...



Idag känner jag verkligen att jag ska njuta av denna fredag. ska ta det väldigt lungt och bara kolla på tv och äta massa skit!!

Som alltid står IDOL på listan över saker att göra...

Allt är gott

Just nu är jag sugen på bannemig ALLT!!

Kom och tänka på lussebullar, kan ni förstå så mumsigt det skulle vara att trycka en (eller 10) stycken och ett stooort glas mjölk..

Kommer ihåg när man var liten och man alltid fick saft och bulle till fika vid en speciell tid.. Nu går man och plockar vilt i skåpen JÄMT!! Ingen ordning alls..




LÄNGTAR

FUCK VAD JAG LÄNGTAR!!!




Så blåst

Pinsam händelse idag! Ibland undrar man hur man är funtad..?

Jag fick ett larm på jobbet idag.. Vi var långt ifrån så vi kunde inte ta det. Så jag skulle ringa vidare till någon annan och be dom ta larmet istället.. Jag frågar killen jag åker med:

Jag: Vilken telefon ska jag ringa?
Mats: Ring 26:an
Jag: vilket nummer har den?
Mats: ta min mobil och slå nummret som står på baksidan, Men byt ut de två sista siffrorna mot 26!
Jag: Ok

Jag slår nummret men glömmer såklart att byta ut siffrorna.. Jag ringer och hans telefon börjar ringa. (man borde ha fattat redan där, men icke jag icke..  Så jag ger han sin telefon och ber han svara.. Han tittade på mig som om jag vore dum i huvudet, men jag fattade fortfarande inte att jag ringde han som stod EN meter ifrån mig.. Han svarade iallafall

Mats: Bälinge hemvård det är Mats !! skratt
Jag: Ja hej det är Rebecca...... Aha fan vad jag är dum AHAHAHAHAH

Ibland går det bara inte, kunde verkligen inte förstå att jag ringde fel.. vad säger man.. INTE ALLA INDIANER I KANOTEN.. inte idag iallafall..

Vi stod och skratta ett tag innan vi fortsatte jobba.. Kul att man kan roa någon iallafall




Han är värd det

 

Lilla guldlock är väl värd en plats i "min" samling!!

VECKANS "BECCAS" BABE

Det var ett tag sen man hörde något av honom, han får göra en come back snart (igen)


helt klart uttråkad

Sitter och kollar på någon B-match med MAN UTD.. Är "lagom" road..

Ska snart hrypa in till mitt rum och mysa med misselilla och slå på ONE TREE HILL.. Kanske hinner med ett kapitel i älsklingsboken med!! (Såklart annars tar jag mig tid).


Upp i ottan (igen) imorgon.. 6.15 PLINGPLINGPLING,, gäspgäsp gäsp Leder till MONEY MONEY MONEY!! Okey det kan vara värt det!



OMG

Förmiddagen tillbringades på jobbet, det gick bra idag och det var kul!!
Åkte in till stan för att möta Mathilda för lite planer.. Innan hon kom så gick jag runt lite själv och kikade i några affärer.. ( När man KAN köpa kläder så hittar man fan inte något )

Gick in på The Body Shop, skulle ha en parfym jag velat köpa länge.. Det slutade med att jag kom ut med halva butiken tack vare en tjej som jobbade där.. Fan vad lättlurad man är.. Duktig på att sälja var hon, jag gick så fint iväg med min påse och var nöjd TILLS jag kollade på kvittot.. AJA man lever väl bara en gång???


Hulda kom sen och vi satt oss på Storken.. GOOGLA som galningar och ringde massa norrmän haha .. Några napp fick vi.. Så vi ska prata med dom igen.. let´s go girl nu drar vi till Norge!

Hemma nu iallafall efter en lång dag och så J*vla ont i ryggen. Vet inte vart jag ska ta vägen.. Skulle man inte kunna apputera bort ryggen?? skulle i och för sig se lite skumt ut..

wow

Nu är vi i startgroparna..

lägenhet:
DONE
jobb: letar

men som sagt VI HA LÄGENHET!!! jiiiha
Nu letar jag hotell i Norge som behöver personal som en galning.. Men snart blir det paus för Idol.. Jag har blivit beroende av det programmet.. Det var längesen jag satt fast framför TV:n tack vare ett program. Men detta har lyckats...

I morgon blir det jobb igen!! måste ha mycket pengar i bagaget nu innan vi åker.. Förresten så åker vi till Norge för er som inte visste det. Jag, älsklingsHulda, johanna, Linda och Helen the king som fixade lägenheten.. Vi bor i centrala Trondheim.. Tydligen den finaste delen. det vankas VINDSVÅNING.. fint ska det vara..

2 Veckor kvar i Uppsala.. ska bli så sköönt att komma iväg.. Fan nu är jag riktigt glad...


 

trondheim vårat nya hem.. det låter bra ur munnen.


nu är det dags

Åker mot björklinge om sisodär 5 minuter.. Ska hämta Hulda min sen iväg till helen!

första skivan ONE TREE HILL, done!!



let´s go.



Nu

NU STARTAR ONE TREE HILL RACET!!!

kommer att vara lite upptagen den kommande tiden.. Me like




Ska till Helen sen och snacka Norge.. Vi hörs när vi är klara bye bye

less

Trött på att det ska vara så bökigt på jobbet!! jag jobbade från 12-20 idag och fick inte en ända rast.. jag har rätt till MINST en halvtimme, men då helt plötsligt så var JAG tvungen att åka med någon annan och hjälpa till, sen började ju min tur igen så det blev ingen matrast. Så jag har inte ätit på hela dagen.. Gick upp så sent som möjligt, åt frulle (shaken) sen åkte jag till jobbet med matlåda för att jag tänkte att jag skulle äta den. men icke sa nicke, JAG FICK SVÄLTA..


Nu har jag fått ur mig lite ilska.. Blir bara så trött ibland.. Så man måste få klaga, även fast det oftast inte leder till något så är det ju faktiskt skönt att skrika och bli arg, jag är ju faktiskt bara människa (långsinta eller?)


Nej nu ska jag sova av mig alla tråkigheter så man kan vara pigg och glad i morgon på jobbet.. god natt





sovmorgon är aldrig fel!

klockan ringde 10.15 idag. riktigt sköönt med sovmorgon.. 12 börjar arbetet som håller på till 20.00 ikväll..

När jag kommer hem vet jag precis vad jag ska göra..
Först ska jag starta upp mitt race med One tree hill
Sen ska jag börja läsa den fjärde boken Twilight.. I Love It
Efter det blir det nog sängen. ska upp tidigt imorgon för ännu en arbetsdag..



Nu ska jag packa i ordning, mammavecka denna vecka så nu ska det packas.. borde nog städa mitt rum oxå men det hinns inte med (OTUR)

Min "idol"



Alltså detta är verkligen min humor!! Ge det en chans så kan jag garantera att vi blir goda vänner!! haha
GIVE ME MORE




vad var det jag sa!!!!

VI VANN! 6-4 blev det, jävla massa mål..

Pappa ringde:

-vart är du??
-öhh på match kanske
- är ni klara snart??
-ja jag står i handduk..
-vi ska kolla på en kattunge i Skuttunge NU!!!
-Okey, får jag duscha klart först!! (påstående ingen fråga)
KLICK

Jag hann iallafall med och kolla på kissemiss(ar), Ja dom är ju små guldklimpar när dom är små.. Även som stora i och för sig.. Det blev en liten lurrvig svartvit misse!! pluttilutt.


Nu ska jag faktiskt sova (snart). jag har faktiskt inte powernapat idag, det tillhör ovanligheten.. Så då måste jag snuttitutta in lite tidigare..

Match

Usch och fy och blä så jobbigt det var att kliva upp och pallra sig till jobbet i morse.. men nu är dagen över och jag är hemma och död i kroppen!


Snart bär det av mot fotbollsplan för samling.. Dags för match.. Vi kommer att vinna, känner det på mig.. Good feeling..



nej nu ska jag gå och få i mig något i min för tillfället tomma mage!! SO FUCKING HUNGRY!!!!

HA HA HA

Nu är födelsedagen över.. ett år kvar till nästa dag då!!

Vi firade hos pappsen min oxå.. Det blev potatisgratäng med kyckling ( MUMS ). sen blev det kladdkaka med glass!

Jag fick presentkort och trosor.. yehyeh wow wow..


Tillbringade större delen av kvällen skrattandes i en soffa hos Robin, vi kollade på massa roliga klipp på youtube.. enligt mig så finns det inga bra skämt som inte innehåller bajs eller sex.. haha Så Hem till midgård är GULD för mig!


Förrästen, jag spelade på lotto som sagt.. gissa vem som vann??? Jo JAG, dock blev det inga 163 miljoner men inte hänger jag läpp för dom 21 kronor som jag lyckades kammade hem! En liten gåva från gud på min födelsedag.. Men jag menar lite mer kunde han väl bjuda på.

19 år på nacken

morgonen började med skönsång (av mamma min).. Öppnade lite paket, alltid lika kul..

Alldeles nyss blev jag jagad av en jävla flygkryp som såklart skulle komma in i mitt rum och härja runt.. mamma fick till slut gå in och göra slut på min överman.. BLÄÄÄ!!


Jaha nu är man 19 år.. (bara 46 år kvar till pension)
klockan halv 1 kommer Mormor, Sebban och Cornelia och ska äta tårta och lunch med mig.. HEMMALAGAD tårta, äntligen!!!!



FÖDELSEDAGSPRESENTER
av mor min

 

 

 

Födelsedagsbarnet med hennes nya frisyr!!


Motspelare

Varför måste det spela med 2 snyggningar i Twilight???? dock hatar man Jacob Black i boken, just nu iallafall..

VECKANS "BECCAS" BABE

 

 


 


vissa minnen suddas aldrig ut

Kom och tänka på när Linda och jag var pluttesmå.. Det var alltid något på gång.. Min föräldrar gillade dock inte allt vi höll på med..

Tänk er: övernattning, 4 grytlock kockan (tidigt), i mina föräldrars rum... detta uppskattades inte av mammsen och pappsen men vi NJÖT..

När vi var hos Helen och hittade en fågelunge som vi skulle ta hand om, timoty blev namnet.. första natten gick bra. men när Helen skulle ha ensam vårdnad om den en natt....... PUNKT PUNKT PUNKT.. ja den dog..

Eller när jag och Helen skulle ut på en ridtur med henne tottohäst.. Det gick sådär!!! på marken låg vi iallafall.


Mycket fina minnen:) HAHA med mycket skratt



Det vankas vinst

Möte bokat;)
hello norge bye sweden, på tisdag eller onsdag så blir det norgemöte med brudar.. Boende och jobb måste kirras..



Idag har jag lovat mammi att baka och laga mat till i morgon eftersom hon är på någon kryssning och festar loss.. som tur är så lider jag ite så mycket av att baka, det är faktiskt rätt skoj.. Jo jag är ju i och för sig Kock så jag ska nog tycka det är skoj.


Nej nu blir det Borat först och främst. SHAO

svårt att förstå

HAHA idag har jag och Mathilda från varsit håll försökt ragga jobb i Norge.. En jag lyckades komma fram till hörde jag inte ett skit vad han sa.. Som att prata med en från mars.. haha men jag lyckades iaf få fram att dom inte behövde personal..
Sen ringde jag två hotell som precis skulle stänga för säsongen.. icke bra.. Fick lite respons från den fjärde, jag skulle ringa tillbaka i morgon när chefen var där..


Vi kanske far till Trondheim med Linda och Helen.. ska ringa dom i morgon oxå för vidare information..

Vad händer i morgon?????????? inte vet jag inte..

ge mig mera

Nu är min älskade bok utläst, det borde vara olagligt att skriva sånna här bra böcker, man får ju inget liv..

dagen ska bestå av:

*Norge planering
*In till stan och handla
*Köpa rader till lördagsdragningen i LOTTO.. eftersom det är min födelsedag då så borde jag vinna.. eller kanske inte, men om man inte satsar så är det helt omöjligt.
*Idol


Nu börjar det HYPERmörka i mitt hår att försvinna men det är fortfarande"för" mörkt..

Nej nu ska min dator få jobba för nu börjar jag söka NORGE!! Jiihaa

DAGENS LÅT






Låten som jag spelat mest denna dag !!

Trötter

idag har jag inte gjort en ända vettig sak.. jag har legar i soffan ( som förövrigt är otroligt obekväm) och kollar på TV.. John Tucker must die gick på tv1000 så den tog en del av min tid..

Läst har jag även gjort, så nu har jag fått min dagliga dos av "ljudet av ditt hjärta"

Kommer att få den fjärde boken av mamma i present på lördag =) Hur jag vet de?? Jo för att jag kanske var me när hon köpte den.
Mamma: Du blundar nu va?
Jag: Jadå det har jag gjort dom senaste 8 födelsedagarna..


Ikväll sitter jag bänkad framför Tv:n då Barcelona möter Inter.. Kan bli en bra match.. Jag sitter här redo med Zlatan-tröja och öl.. eller? stryk ölen.. 
Zlatan, the king of football



sjuka drömmar

I natt var jag till Thailnad och vände.. Vi hade otur med vädret så vi blev inge bruna.. Då bokade vi en resa till Kanarieöarna så vi åkte dit istället.. Sen var det massa tävlingar och annat skit..  Drömmar kan vara bra sjuka


Igår var jag som sagt hos Mathilda, vi åkte upp till affären och köpte ALLT vi var sugna på vilket blev:
Bullar, 2 chipspåsar, lösgodis, hallonsoda och varsin glass.. Vi hyrde även en film "Mirrors" vi hörr seriöst på att grädda i brallan. fy fanken säger jag bara.. Så nu undviker jag speglar!!

Kom hem kring halv tolv igårkväll ..man är ju ledig idag=) Jiiiha

Och snart fyller jag år.. det börjar brännas. På lördag så smäller det..

OOohh Nooo


Nogre planering

Mot Mathilda i Bjk för planering av våran Norgeresa som kommer att äga rum i slutet av spetember.. Jobb Jobb Jobb!!!
Så idag ska vi mysa.


Dagens outfit består av
: Mjukisbrallor och en slapp vit T-shirt.. En riktigt pudding idag alltså..


Vi hörs senare =)

födelsedagsfirande

Då var min bror 22 år då.. HurraHurraHurra, det blev smörgåstårta vilket jag älskar ivanliga fall men just idag fanns det bara smörgåstårtor med skaldjur (not my cup of tea) jag gillar verkligen inte några skaldjur.. Så jag och Cornelia fick paj. MUMMA

Sen blev det tårta igen.. SPY men självklart så lyckas man ju trycka i sig en bit..



Nu är jag nyklippt och nyfärgad.. klippningen blev nog bra.. men ska fixa med det i morgon så jag verkligen får se hur det ser ut.. färgningen lev sådär (än så länge) det måste nog tvättas ut lite innan det når den riktigt färgen.. är OTROLIGT mörkbrunt just nu vilket inte var den färgen som jag pekade ut.. men det löser sig nog.. Bilder får ni se sen när jag har knäppt några..



Måste bara erkänna att jag faktiskt tycker att Borat filmen är rolig.. Alla är emot mig men så är det faktiskt.. I´m just the girl i was born to be.. alltså med dålig humor (enligt mig är den KANON)



han är ju "otroligt" go i den där sexiga baddräckten.. eller?? UWW


Morgonröst

Morgonröst = ingen sång röst (inte för att jag har det i vanliga fall heller) Gick upp vid halv 7 tiden och skulle sjunga födelsedagssång för bror min.. Otroligt vackert kan jag tänka mig..

Jag gick i varje fann och lag mig så fort det var över.. Trött.. Vaknade igen av klockan som ringde 10.00.. (Jag drömmer sjuka drömmar nuförtiden)

Idag ska jag:
Klippa + färga håret, köpa present åt min kära bror som vägrar säga vad han vill ha, inte så lätt att köpa något då.. Sen ikväll blir det nog till att fira honom (igen) med tårta och mat.. Kom fram till att tårta inte är speciellt gott, det smakar bara grädde.. bläääää..

Eftersom jag har blivit värsta bloggaren nu så ska jag visa er före och efterbilder på håret..

Match

Klockan ett stod jag laddad och klar på Lännaborg för att stå i kiosken på en Hinden-match.. jippi, eller? SVINKALLT var det iallafall även fast vi hade Infravärme.. Nu är jag hemma och har precis firat bror min, (fyller 22år i morgon) så snart är det dags för tårta och fika. Jammiii




VECKANS BABE:




Chad Michael Murray, en riktig pudding.
Han är Veckans "beccas" babe

Skoj

Ja det blev en hel del Vin och annat igår.. Förfesten var Guld och kulturnatten kass.. Höjdpunkten på hela kvällen var MAX som räddade våra utsvultna magar..


Some pictures:


Madde, Elin, Jag


Söta som få


Min båt (blivande)


Bartendern fick vara med


Nöden har ingen lag.. Dock inte så smart att sätta sig berdvid 13 poliser som försökte stoppa bråk.. Välj dina ställen bättre nästa gång MADDE!!!



Sen åkte jag och Elin hem till henne och sov sked hela natten lång:D

Katastrof

Mitt rum är inte att leka med just nu.. kläder och en jävla massa skit på HELA golvet. Får bannemig skärpa mig..

Kl 18 ikväll bär det av mot Elin.. Får se vart kvällen för oss men det blir gatanterat kul i det sällskapet..
Det är väl bäst att börja i tid idag så nu går jag och duschar.. Sen blir det RAJRAJ..



Vad säger man.. STJÄRNA




Han är riktigt charmig och söt.. han är grymt bra =)

Morgontrött

Vaknade för sisodär 10 minuter sedan.. verkade som lite sömn saknades, även fast jag själv tycker att jag är utvilad..

Igår när vi satt på tåget började vi snacka om vad man egentligen vill bli och vad vi ville göra med våra liv.. Jag ville: Resa, plugga i USA, Utbilda mig till massör, makeup artist..
Efter många förslag så kom jag fram till att det blir lättast att bara bli Lyxhustru.. haha det blir kanon


Hollywood Hunk??






Eller Fotbolls Hunk??

 



försent

Som sagt: TJEJER BEHÖVER TID till att fixa sig.. vi kom iväg en kvart försent vilket ledde till att vi missade tåget med ungefär 2 minuter. Något frustrerande att se tåget åka iväg när vi stod på andra sidan bommen.. Jag fick skulden för detta lilla missöde..

Väl i Stockholm började vi med mat på O´learrys.. fish and chips fick det bli!
Sen tog vi oss en promenad bort mot Göta lejon.. Fuck vad jag älskar att vara i Stockholm..
Musikalen var otroligt bra så den rekomenderar jag varmt.. Brolle, jag säger bara OJ OJ vilken röst, han är grym på det han gör.


På tåget på väg hem från Huvudstaden var vi alla lite smått trötta.. Sebban satt och försökte klura ut ett svårt suduko i en gammal tidning.. Mamma säger plötsligt att det ska vara en 3:a i en speciell ruta. Jag kolla till på siffrorna och skriker sedan: NEJNEJ du har ju redan en trea på den raden och pekar så snyggt på trean.. Vilket medförde konstiga blickar mot mig.. Jag trodde jag hade varit duktig men hade istället kollar på sudukot brevid och sett en trea i den raden.. Bra Becca( trött Becca)..






tack för en dunderkul kväll mamma

Mot huvudstaden

Kom nyss hem från jobbet, nu är det brådska.
Duscha och fixa sig på trekvart är inte en tjejs starka sida..

Fick reda på att min match är inställd i morgon så det blir sovmorgon trots allt.
Senare på dagen/kvällen åker jag hem till Eluuutt på förferre. Låter kanon, dock vet vi inte vart vi ska efter förferren.. Haha bra planerat där.. Det återstår att se..

Nej nu är det brådis så bye bye vi hörs ikväll efter musikalen:)

DET KOMMER ATT BLI GRYMT

Ingenting alls

Borde göra: Städa rummet, noppa ögonbryna, duscha, vaxa benen, lägga mig tidigt.

Vill göra: Läsa, äta godis, titta på Idol.

Ska göra: duscha, läsa och titta på Idol.


Idag beställde jag klipptid. På måndag den 14 bär det av till "Rendezvous" för klippning samt färgning.
Dock har jag inte en blekaste om hur jag ska klippa mig eller vilken färg jag vill ha på håret. Det lutar åt en annan nyans av brunt än den jag redan har.. Hon får fria händer (nästan) vill ha håret kvar iaf.

Nu bockas första punkten på SKA GÖRA listan: Dusch


Värt att punktera

Han är vald till VÄRLDENS sexigaste man, och jag kan inte mer än att hålla med!

Spännande

Aaaaa boken går mig på nerverna, gå inte att lägga ner den..

Dom ringde iallafall från jobbet nyss. Det blir arbete i morgon 7-14.. blir bra det..

Det händer mycket i morgon, Baby fyller år, Jag, mamma, Sebban & Cornelia ska till Sthlm på musikal (buddy Holly) på Göta lejon.. Sen ska Cilla ha inflyttningsferre, får se om jag hinner med allt.

Nu ska mamma och jag dra oss in mot staden för lite shopping dock är det bara mat vi ska handla. Men vafan det blir bra ändå. Tråkigt att ligga hemma en hel dag utan att göra något.

Guld


Boring

1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 -vad står det där?

Sedan kom det en serie kraftiga smällar (eldens hemlighet)

2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?

en kopiator

3. Vad var det senaste du såg på tv?

Idol

4. Utan att se efter, gissa vad klockan är:

10 kanske

5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu?

musik

6. När var du senast utomhus och vad gjorde du då?

Jag gick in i bilen åkte ner till affären, gick ut ur bilen och in i affären och köpte GODIS

7. Vad tittade du på innan du började svara på den här undersökningen?

Min frukost

8. Vad har du på dig?

Natttröjan och trosor

9. Drömde du något inatt? I så fall -vad?

I can´t remember

10. När skrattade du senast?

Igår

11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?

En jävla massa bilder från när jag och bror var små

12. Har du sett något konstigt på sistone?

nej

13. Vad tycker du om den här utmaningen?

Rätt tråkig faktiskt

14. Vilken var den senaste film du såg?

Bert

15. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa?

Lyxvilla, Bil, en jävla massa kläder+skor. Sen köpa mig en träff med Marcus Berg ;) haha

16. Berätta något om dig själv som folk inte känner till.

Det dom inte vet ska dom inte känna till

17. Om du kunde förändra EN sak i världen, utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor, vad skulle det vara?

Att alla människor ska ha samma rättigheter och tillgångar. Nu blev jag lite djup.

18. Tycker du om att dansa?

Jag ÄLSKAR att dansa

19. George Bush?

En riktig sötnos, eller?

20-21. Vad skulle dina barn heta, pojke resp. flicka?

flicka: Felicia  pojke: Teo

22. Skulle du nånsin överväga att bo utomlands?

JAAAAAA!!! det är ett måste, snart sticker jag.

23. Vad tror du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten?

Jag har väntat på dig... Följ pilarna i golvet runt det högra hörnet. Där har du hissen som tar dig ner till Helvetet..




Vilket bra sätt att starta morgonen på.. Jiiha

Bra och dåligt Sverige

Spelar som krattor men tack vare den snyggaste (såklart) så avgörs matchen.. tack Marcus Berg.
Zlatan gjorde dock inte mål, men han spar sig lite bara..

Beccas babe idag:



MUMSFILLIBABBA

Nu kallar Tv:n igen.. Idol står på tur

bilder

Från i Maj när Linda lura iväg Mig, Cornelia och Ebba på "fotomodell för en dag"



 

 

 

 

 

Att bli fotad är väl kanske inte min starka sida, men denna dag är värd att minnas. Det var kul och jag hade kanonsällskap med mig


tillbakablick

Märktes det att jag var stressad i förra inlägget eller? Bara Några stavfel..

Jag hann i varje fall med tåget igår efter att ha gjort en förvånadsvärt bra fickparkering. Blev riktigt stolt över mig själv när det fungerade och framförallt att det var på första försöket.. Grattis till mig!!

Sthlm: Vi började med lunch, lullade sen runt lite och kika i affärer (No money=inget handlat). KÖPTE BROWNIE, åker en sväng till Mattias (Ebbas pojkvän) mamma och hjälpte henne med hundarna.. Sen åker vi hem till Ebba och kika på "Män som hatar kvinnor" och beställde pizza. Jammiii..

kvällen är planerad som följande: FOTBOLL (se, inte spela) Ja det var nog det som stod på den listan.. klockan 18.30 sitter jag bänkad framför tv:n för att se Sverige KROSSA Malta.. Zlatan gör mål.

Shit

Klockan stod på 8.15. Vaknade, stängde avoch lyckades somna om.. 9.14 vaknar jag igen. BRA BECCA..

Ska till Sthlm idag till Ebba för att fira våra födelsedagar! Myyyysigt
Det blir väl först lite fika och ses ska vi nog gå runt lite en stund. Det lutar åt övernattning. tackar tackar.
Så nu kommer det vara bloggtorka i en dag. illa va? skulle inte tro det. Men det är fan kul och skriva blogg. iallafall u i början jag brukar tröttna rätt fort.. Men icke denna gång


P.s bokens första kapitel är avslutat. i´m in love whit a fairytale. D.s

levande död

Exakt så känner jag mig just nu efter träningen. Det stramar i benen, ryggen värker och huvudet snurrar.. Det var en rolig men jobbig fotbollsträning idag!! Känner mig duktig nu efter träningen.

Nu blir det en banan och MÄNGDER med vatten (glömde vattenflaska)

Låg och kika på Bert (stjärt) innan träningen, vilken lirare. Sköönaste killen på länge.
Han får bli min DAGENS BABE
(inte lika stor ära som att bli veckans beccas babe men alltid nått) haha han är grym.




Onödig shopping

Då är jag exakt 637 kronor fattigare och inte köpte jag något vettigt.. småångest men vad fan pengar är till för att användas, eller??

På min "Att köpa"-lista stod det först:

*Ljudet av ditt hjärta (boken)

Den fylldes därimot med lite mer än väntat.

*Sporttopp
*4 filmer (Bert, Borat, Naked mile och någon med Jessica Alba) bara massa gamla men det var ju billigt just då kändes det som.
*boken
*Ben&Jerry´s glass
*tuggummi

Det blev i allafall FÖR dyrt..



Men glassen var sjukligt god, någon ny smak jag ej smakat förut med Vaniljglass, chokladglass, brownies och kakdeg. MMMmm..

Home

kom nyss hem från arbetet, är relativt utvilad. Inte så stressig dag och slutar i lagom tid.

Ska alldeles strax åka in mot staden och köpa boken. Viktiga saker det där. Så den kommande veckan kommer jag att ägna mig åt boken. Sjukt va bra hon skriver.

Igår kväll ägnade jag mig åt att kika på namns betydelse vilket var kul fram tills jag skulle kolla vad mitt namn betyder.
Så här stod det:

Betydelse / ursprung: Gödd, fet
Hebreiskt ursprung. I biblen är Rebecca Isaacs hustru. Har använts i Sverige sedan 1500-talet.

Namnsdag: 17-maj

Kändes sådär måste jag säga, tack Mamma och Pappa det var hyggligt....


questions

Borde man ta bort hela det moderna samhället och börja leva i naturen istället? Hell no, där finns ju mörker och annat skit

Borde det varit en sexscen i "låt den rätte komma in"?
Det låter rimligt, haha.

Vilket band borde få ett eget Guitar-Hero spel?
Electric banana band kanske.

Vilken av ahlgrens bilar är godast, de rosa, gröna eller vita? (motivera gärna!) helt klart dom rosa, dom är finast och smakar därefter godast

Borde man legalisera prostitution om det minskade arbetslösheten, skedde under säkra former och förbättrade ekonomin? Bara jag slipper är det väl OK.

Herregud

Jaha då hamnade man på en blogg igen. Har försökt att haft en flera gånger men det har aldirg blivit riktigt bra inte.

Dagens dagsverke: bestod av jobb. 7.00-14.15, hem och sussa litegrann efter. Smått trött efter gårdagen trots att det inte blev så sent.
Nu sitter jag här och är kär. TOKKÄR menar jag då. Dock i en person som inte finns. just Edward Cullen.. He is to die for, give him to me NOW!!!! Jag har precis lyckats läsa ut andra boken "När jag hör din röst" det tog inte ens en vecka. Har redan planerat en tripp in till stan i morgon för att köpa nästa bok.

Han är helt klart VECKANS "BECCAS" BABE

Hello sexy.

 

Det är ju kul att man har kärat ner sig i böcker.. eller? varför händer inte sånt på riktigt, jag svär jag hade inte tvekat på Robert Pettinson "Edward Cullen" även om han var en vampyr. Han är MUMS

 


RSS 2.0