stress

In till stan, hämta saker hos bror, träffa pappa, köpa klänning (nyårskläder), säga adjö till vänner, packa, middag.. herregud detta kommer bli en stressad dag..


Skulle inte göra så mycket att vara ledig lite till.. iof så kommer det nog inte bli så mycket jobb i Norge nu heller.. Aja vi tar det vi får..

Det närmar sig

Snart kommer mina väskor vara packade och vi kommer om en veckan att vara i Norge igen!! Jag har haft världens bästa tid här hemma. Händelserik som satan, inte en dag ledigt. Men jag Gilla´t

På onsdag morgon dammar vi av bilen och far upp mot Vemdalen där NYÅR ska firas som aldrig förr.. Se upp här kommer vi från host "uppsala" host
..


mormor here I come

Trevlig kväll igår=) lite dans mycket prat..

N u bär det av mot Gränby C för lite kik i mellandagsrean sen ska vi till Mormor och äta lite mat.. MUMMA är hungrig som satan..

Förövrigt så vaknade jag klockan 13.32 idag.. hoppsan sa.. kan kanske bero på att jag inte kunde sluta kolla på One Tree Hill när ja kom hem igårkväll... Jag DÖÖÖÖR över den serien. Och just nu dör jag för Felix, han är ju helt AWWWW..

Snygg?, snyggare?, snyggast?


spy

Utekväll igår =) Hade så jävla roligt, roligaste på länge, träffade massa folk.. Sen blir det ju lite extra kul när man är så pass många som går ut.. Wiiieeeha


Men som sagt nu mår jag lite sisodär men inte åt helvete.. Ska snart iväg på ännu en partykväll.. Let´s GOOOO

GOD JUL

Anna Anka är ju bra sjuk.. Jag sket i Kalle Anka iår och kikade på hollywoodbruttan.. Det är ju lixom Kalle varje år..


Trodde ni det eller?? Kalle kommer alltis att stå överst på listan på julafton.. Det kan man inte missa för allt i världen..

Granen står på plats

 

Nu är det jul här i vårat hus, julen är kommen hopptrallala

 

PAKET, me like

 

 

 

Lite updates om min tattoo.. mycket bättre idag men fortfarande ont.. Öm och kan inte sträcka på mig helt.. Men snart blir det bra, det känner jag på mig=) för er som inte redan visste det så betyder tecknen TRO, HOPP & KÄRLEK.

 

Anna Anka haha,.. PR-trick eller är hon sådär osmart??? Jag blir fan mörkrädd.. men det är iallafall kul underhållning


"VECKANS BECCAS BABE"

Säga vad man vill om Hugh Jackmans ålder, men enligt mig är han en riktig godbit


 

MUMMA


staden men Hulda

Idag ska jag in till stan och möta upp lilla Snutthulda som förövrigt åker till Vemdalen idag.. Så vi ska köra en sista runda på staden idag.. Har egentligen inget som jag tänker köpa.. Men kommer nog hem med någon kasse iallafall..


Ska köpa bebisrumpkräm till min tattoo så att den inte torkar ut..
Senare idag så ska väl mamma och jag försöka hitta någon gran och så ska den kläs och sen blir den till att koka skinka och städa hela huset ... Julstök alltså;)

Tatuerad och klar

AJ!!
Det gjorde ont men nu är dt äntligen gjort=)

Den blev skitsnygg.. TACK


Ja det kändes litegranna



bilar är skit

BLÄÄÄÄÄÄ

Hade planerat att jag skulle åka till Mathilda så vi skulle göra sällskap in till stan för att kolla på en spelning som våran vän David hade.. Jag sätter mig i bilen och brummar iväg.. jag kommer ner till bron där det säger PANG.. Jag körde in till kanten där jag gick ur och kollade var som hade hänt.. Såg inte något.. Så jag sätter mig i bilen igen och tänkte köra men går det??? NEEEEJ höger framdäck har på något sätt låst sig så jag kom varken fram eller bak.. Kul

Efter typ 80 försök till samtal till min mamma så svarade hon entligen.. Till hennes försvar: - Men jag kollade ju på dansbandskampen.. haha

Hon kom ner och hjälpte mig.. Eller iallafall gjorde mig sällskap.. Så jag ringde Jesper.. Då kom Jesper, Fillan, Emil och Malin och hjälper mig. (MINA RÄDDARE I NÖDEN) Så vi bogserade min lilla Bettan till affären där hon nu fortfarande står.
Min kväll blev inte som planerat. VILKET SÖG


bilar ska fungera inte krångla..

nice

Gårdagen tillbringades på stan och uträtta lite ärenden med Pappa & Ulrika sen på eftermiddagen bar det av mot Sebban & Cornelia där jag blev bjuden på mat och sen kom det lite annat folk över oxå..  Väldigt kul att träffa alla igen =)

Det blev övernattning i stan på deras nya soffa. Så skön så.. Nu är jag hemma och ska till att baka pepparkakor med mamma min sen ska jag till Mathilda (som kommer hem idag) och vi ska på Davids konsert.. ska bli kul. hade totalt glömt det men hulda påminde mig så snyggt typ nyss.. hihi


MOT BAKKÖKET!! WIIIHAA

trallalallala

Nu är nästan alla julklappar handlade.. det går undan ibland, jag som brukar ha sånt problem att handla julklappar.. men i år är jag kung..

Nu har jag anlänt till lövstalöt och ska tillbringa kvällen här.. Ta det fruktansvrt lungt och kika på johannas favoritprogram "bonde söker fru" haha.. Upplösning idag ju, SPÄNNANDE eller??

Imorgon ska jag till min brors och Cornelias lägenhet och umngås lite med Cornelia.. Får jag entligen se hur det blev.. har ju faktiskt inte sett den.. Bara en gång och då kan man inte säga att det var en längehet.. allt skulle göras om då..

HEMMA

Behöver jag säga att resan hem igår var ett helvete!!! Jag var banne mig rädd hela vägen.. lyckades såklart åka den dag så det var typ snöstorm i hela landet, eller i varje fall på alla vägar som jag åkte på.. Det tog mig nästan 12 timmar att komma hem.. Kan lova att gråten satt i halsen, jag har nog aldrig varit så rädd.. MEN JAG LEVER, hurra hurra
Sen att jag körde hela vägen själb gjorde mig ju inte mindre nervös.. aja nu är det över och jag är hemma


NJUTER AV VARENDA SEKUND HÄR HEMMA..
.
Idag har mamma och jag varit inne i stan och försökt handla lite julklappar. Sen kom Sebban & Cornelia på "rebeccaduärsåvälkommenhem"-middag =)

Imorgon blir det middag hos pappa, men före det så blir det ännu en dag på staden med Mammiiii

sista arbetspasset

Nu har jag jobbat klart för detta år då.. fan va sjukt, men oerhört skönt att få lite ledigt och att komma hem (till sverige)
efter att ha slutat klockan 5 på radisson så var det i princip bara hem och duscha och fixa lite innan det bar tillbaka mot radisson. Dock för P-fest.. Fick 3-rätters och mängder med alkohol..
Vid 1 tiden vart det aktuellt med utgång.. vi drog till ett ställe som hette Frakken.. Det stängde runt 2.30 tror jag. så hemma och sovfärdig var jag runt 3-tiden.. OTROLIGT hälig avslutning på denna tid med arbete. sjukt kul..


Idag har jag packat, blir nämligen hemresa i morgon =) brum brum bye bye Norge.. I´ll be back.

En lång historia, KORT

Efter att ha städat hela lägenheten. så ringer Mathilda och frågar om vi ska gå till Ultra och köpa lite gottigott till kvällen.. Vi var/är nämligen ensamma hela kvällen, så man få ta vara på den tiden.. haha första kvällen sen vi kom hit som Mathilda och jag får lite private time (låter som vi är västa paret, ahha)

vi handlade, Villa, godis och chips.. Sen kom vi på att vi var sugna på sushi, så vi gick en Låååååång bit för att köpa med oss hem.. Men sen när vi såg priserna så vart vi inte så sugna!!!! Så efter att ha gått den låååånga biten i onödan så bestämde vi oss för att käka pizza .. Vi gick in på Peppes Pizza och beställde 2 stycken att ta med hem..
10 minuter sa dom.. efter 30 så gick vi och frågade om dom var klara snart.. Ja, svarade killen.. efter 10 minuter igen frågade vi igen..
-Oj vi har nog inte fått eran beställning..
-har ni inte börjat med dom?????
-jag vet inte (svettig) ska kolla..


efter många om och men eller snarare 1 timmer och 20 minuter så fick vi våra fucking pizzor.. som plåser på såren så fick vi 2 stora pizzor istället för 2 medium som vi hade beställt plus att vi fick 2st  1,5 liters coca cola och två dressingar.. Det var vi fan värda efter att ha väntat så pass länge.. detta kunde ha förstört våran kväll. Tur att vi inte är långsinta..


Nu ligger vi här med fula och spyfärdiga magar.. haha men gott och mysigt har vi haft det..
Är dock lite avundsjuk på alla i sverige som får kolla på IDOL finalen nu.. För det går ju itne att kolla på i utlandet.. BLÄÄÄÄ



JÄVLIGT tur för Peppes att pizzorna var goda..



STÄDAT

Nu har jag städat hela lägenheten.. Har hållit på i säkert 2 timmar så nu ska det vara rent.. Bara det att när jag nu kollar mig omkring så ser det smutsigt ut igen.. HUR FUNKAR DET??? Jag har iallafall samlat allt dam i en påse.. SHIT, det blir mycket damm. äckligt som fan att vi har bott med det.. Men nu hoppas jag iallafall att det får vara såhär fint ett tag.


Känns bra att kunna gå barfota utan att det fastnar saker under fötterna.. Som det har gjort största delen av våran vistelse här.. Var kommer dammet från egentilgen????? Om det ändå var kul att städa (vilket det nu inte är)

den modiga lilla brödrosten

HAHA kom och tänka på den helt plötsligt.. och snart är den nere på min dator.. fan va nice...
jag kommer ihåg att jag jämt ville se den när jag var hemma hos Fillan när jag var liten.. Får seom den är lika bra nu som då..



DEN MODIGA LILLA BRÖDROSTEN


övertaget pass

Fick Mathildas pass idag på scandic.. Hon behövde sova lite och det har ju jag gjort i 3 dagar nu så jag kände att det var skönt att jobba lite igen..
Har drabbats av kliattacket nästan hela dagen idag.. apjobbigt.. Riktigt panikkliat över hela ryggen.. Så lyssna nu, det är faligt att sola solarium..


Ikväll ska Jag och Johanna äta pannkakor.. REALLY mumma måste jag säga. Pannkakor is the shit. "kyckling på fredag det ända jag vill ha", men banne mig så är pannkakor på torsdag en viktig oskriven regel..

Obama är på besök, vi tog nyss en kopp kaffe här i våran lägenhet.. eller kanske inte.. Han är i Oslo på snabbesök. han ska vara här i 26h och det kosta världen över 1 miljon.. fy fan alltså.. För att hn ska ta emot fredspriset.. Men det är väl alltid roligt med lite storbesök antar jag!!

Hurts

Nu har jag solat solaruim igen!! men denn gång gör det lite ont måste jag erkänna.. är lite smått röd över typ hela kroppen..

Förresten så har jag namnsdag idag =) Hurra för mig..

dagen har betsått av:

solning
film
Stadsvandring med Johanna (kika i affärer och träffa Mathilda på jobbet hennes)
Smörjt in mig HELA dagen.. ska inte sola på några dagar nu.. Det röda måste lägga sig.. Annars blir jag snart ett riktigt bränt BACON

SERIÖST???????????

Fy fan i helvete vad jag är rädd just nu..
Jag, Mathilda, Helen och Kristian bestämde oss för att gå på den nya skräckfilmen idag.. Vilket vi oxå gjorde.. Paranormal activity hette den.. SE INTE DEN.. Vi höll seriöst på att hoppar ur skinnet..

Jag säger bara TUR att jag delar säng med Mathilda.. skulle aldrig i livet sova själv inatt eller vem vet, kanske inte någon natt framöver.. den var helt enkelt vidrig..

nu ska vi sova (om det nu går) Please let us sleep well..
Det värsta med sånna här filmer är at man tror att det verkligen kan hända på riktigt.. Vi har dock inte funnit ut om det är en sann historia eller ej.. HOPPAS INTE



Uppsnyggning, I guess

Som sagt var jag ledig idag och jaa resten av veckan faktiskt.. Blir jobb till helgen men ick före vad jag vet!!

Så idag måndag och min dag har spenderats på bästa sätt..
vaknade 11 någongång så jag hann ta farväl av Mathilda innan hon promenera iväg för jobb.. Sen kom Helen upp och började greja innan hon for till sitt jobb..
Jag däremot drog ner till solariumet och sola en sväng.. sjukt balla och fina solarium måste jag säga.. men det kostar ju därefter!!
sen gick jag direkt hem och duscha.OCH tro det  eller ej jag rakade benen och noppade ögonbryna (SÅ BEHÖVLIGT).. så nu är man... lite fräschare antar jag!!


Har även hunnit med att kolla på film like always!!

Imorgon ska det bli en sväng på byn och kika runt lite.. är otroligt shoppingsugen.. Men antar att jag ska spara min pengar.. AJA nu lär jag göra något annat än att blogga även fast det var ett bra tag sen sist..


Julbord

Kök igår!! gick bra antar jag. Fick nyss reda på att jag ska dit klockan 2 igen och worka worka.. Jiiha äntligen lite kök.. really funny..


Gårdagen... Jobbade 16.00-23.30 sen blidde det en öl eller två med en i köket.. Mycket trevligt måste jag säga..

Kitchentime

Kan inte beskriva hur skönt det är att sova ut.. Idag börjar jag nämligen 4.. orkar inte.. Fast det är ju faktiskt kök så det blir nog bra. I guess!!
Tror arbetspasset är 16.00-23.30 men är inte helt hundra på det!!

men nu ska jag fixa och trixa med det sista..  bye bye

asgarv

"i min värld är alla en ponny, och alla äter regnbågar och bajsar fjärilar" =)
Citerar ur Horton


Min typ av humor,, JA

Jag älskar livet

Fy fan vad mycket jag har varit med om.. Och inte är det slut än.. Tänk vad mycket jag kommer att hinna med eller så mycket vi vill..

Vårat nästa mål är:
Vet ej.. men i sommar bär det nog av mot Magaluf för att lära oss att snurra flaskor ;)
Förrensten när jag säger "vårat" nästa mål så menar jag ju såklar Hulda & jag.. Vem skulle annars göra alla crazy things med??


Vi är helt enkelt..
TWO GIRLS WHIT NO REGRETS

Underbar låt

..

 

Den är underbar helt enkelt ..
På tal om något annat, FAN VAD JAG SAKNAR ER DÄR HEMMA..


MJAAOOO

Idag fick jag ett brev från mina katter;) haha.. Dom verkar sakna mig iallafall.. Sitter och funderar på vem av katterna som har snyggast handstil och jag kom fram till att det mpste vara skruttan (the king of the house).. Eller så kanske det var mamma?? vad vet jag??



LEDIG idag.. hur underbart lät inte det???
sitter och klurar på när jag ska åka hem.. VILLVILLVILL åka den 16.. då får jag vara hemma ett tag.. dock frågade scandic chefen om jag kunde jobba 16, 17 och 18 december.. tror jag kommer at banga på de.. vill hem och julstöka lite nu!!

en dag av humor!!

HAHA.. måste jag bara säga..

Idag vid 17.00 tiden tog Johanna och jag vårat pick och pack å begav oss mot bilen.. fy fan vilken väg.. Och nu har ju faktiskt den första snön kommit så det var BAJJAHALT på vägen. Men vi klarade oss smärtfritt genom den resan..

Mot IKEA bar det av för att möta upp Helen.. Dock jobbade hon fortfarande så Johanna och jag tog oss en tupplur i IKEAS skönaste sängar (fast de var egentilgen inte alls sköna).. Vo fick iallafall många ögon på oss där vi låg i varsin säng med händerna på magen som en döing.. En vakt uppskattade oss, han gick förbi och garvade.. hehe

Sen när Helen kom så gick vi runt och shoppade lite julsaker.. Hon  skulle väl skrämma oss (eller nått??) hon gömde sig iallafall under en hylla.. En tjej kommer fram och RÅGLOR på henne medan jag kommer och ser henne sitta hjälplös under hyllan.. Hehe Vart kan Helen vara fick jag iallafall fram..

Helen tabbe nummer två:

Vi står och käkar (helen stå och käkar) vi råkar väl säga något dumt så hon blir lite sårad.. haha Hon säger att hon ska gå och umngås med sina nya kompisar.. hon går fram till fönstret och börjar prata med två lappar som står på bordet.. hon viskar och pekar på oss.. Bara de att utanför fönstret har hon lite publik som ser allt hon gör.. Ser nog rätt kul ut när en männsika försöker föra en konversation med två lappar..

RSS 2.0