HuaHin

Bussresan fran AoNang tog oss 10 timmar.. Kul att vi akte pa natten eftersom det gick och sova asbra pa bussen. ELLER INTE!! stotdampare finns tydligen inte har.. Kom fram runt 4 tiden pa morgonen och sa skulle vi hitta hotell pa de..
Men som vanligt sa loste sig allt till de basta :) sa nu ar vi har i HuaHin..

Kommer nyss fran en UNDERBAR fotmassage.. Sen har vi varit pa marknad (nattamrknad) det va oxa en lite upplevelse.. I morgon ska vi rida hest.. Haha man kan ju hyra en ponny pa stranden sa man kan rida runt pa stranden.. Vem vet i morgon kanske det blir av...


I morgon aker Lovisa Hitat.. sjukt kul det ska bli.. Tiden har gatt sa snabbt.. snart ar vi lixom hemma.. bara 2 veckor kvar idag :( inte alls kul.. vill vara kvar langre. sa har lyxigt kommer man ju inte leva pa ett tag igen..


Bara att man bestammer sig for att: Jo men ska vi ta en massage nu eller? Har kostar det lixom 50 kr/h och hemma kostar det kanske 500kr/h lite skillnad.. vilket medfor att vi kan unna oss lite lyx ratt ofta. ME LIKE

Good bye, det ar ju en dag i morgon oxa..

PS: forsta glaset vin ar drucket.. FY FAN VA GOTTTTTT

AoNang

Hej alla!!


Nu ar vi i AoNang, kom hit igar och bodde pa ett superfint hotell for 700 bath (sjukt billigt) vi har bott pa skabbiga hotell for  mer pengar!!
Idag sa skulle vi ner och fylla pa med 2 natter MEN fullbokat, typiskt.. Sa upp igen opch packa varkerna och vidare och leta hotell men det blev bra iallafall men inte lika!!


Efter att vi varit pa Kho Lanta EN NATT akte vi tillbaka till PhiPhi (kan inte slappa det stallet) i 2 natter.. Festade och hade riktigt ont i skallen dagen efter.. Men det var det vart tro oss..
Traffade pa Linda och hennes familj oxa.. Fan va sjukt att man traffar folk man kanner pa andra sidan jordklotet..


I morgon ska vi ta oss med bat runt olika oar och snorkla lite.. Maste ju se en Nemo och kanske en haj (om jag vagar) Finns ju gott om dom har har jag forstott.. vill verkligen se en skoldpadda oxa, skulle vara sa coolt.


Det ar varmt som vanligt.. I LIKE!! det har regnat MAX i 5 minuter i kanske 3 dagar.. Sa inte fn ska man klaga.. saknar inte blask och slask hemma.. Skulle kunna stanna har tills det blir svensk sommar pa riktigt.


Kho Lanta

Okey maste saga att Kho Lanta ar en ratt stor besvikelse.. Kommer hit och det ar fan inte en kotte pa stranden eller nagon annanstans heller????? WEARD sen laser vi pa datorn NU att det ar en otroligt lugn o dit man ska aka om man vill ha ugn och ro.. SA FEL for oss ;)

Sa i morgon aker vi nog igen.. en natt far bli nog!! Speciellt nar hotellet kryllar av Odlor... Tjena tjena vi alskar ju smadjur..


Sa vill bara forsakra er hemma att vi fortfarande ar vid liv

Nu ska vi ner till Stranden och forsoka leta reda pa lite folk. Inte de lattaste i denna odemark haha SEE YOU

PhiPhi

Sorry for bad update om mitt liv just nu!!

Kan ju meddela att vi lever, det ar bra... Antar jag??

Kan kora en snabb genomgang om vad vi har varit den senaste veckan..

Efter att vi tagit inrikesflyg till Phuket sa startade vi varan resa i Patong dar vi var i 5 dagar, under de fem dagarna hann vi med foljande:
  • James bond island
  • Aptempel
  • Rida efefant
  • Halsa pa Emelie och hennes familj i Bang Tao
  • En av de sjukaste partynatterna jag varit med om
  • Och en o som star pa palar (hard to understand??)
Andra anhalten vart Karon dar vi bara tillbringade en natt, det var inte sa markvardigt.

Sen kom vi till Kata som var betydligt battre dar vi stannade i 3 natter. Igar akte vi fran Kata till Chalong Bay dar vi tog en battur (utan att vi riktigt visste om det) som visade sig innehalla:
  • Bat till The Beach (filmen med Leonardo DiCaprio)
  • Monkey beach
  • SNORKLING grymt
  • Sen av pa sjalva PhiPhi
Sa ja nu ar vi har pa PhiPhi som helt klart ar det BASTA stallet hittills och jag tror det blir svarslaget.. Underbart.. Sa har kommer vi nog bli ett tag iallafall.


Sa nu har ni lite att lasa igen.. Nice Haa??

HEJA HEJA HEJA

FÖr vi ska åka till Thailnad, för vi ska åka till Thailand, för vi ska åka till Thailaaaand FY FAN VA VI ÄR BRA!!



Om mindre än tre timmar så bär det av mot Arlanda, Är inte färdig än på långa vägar.. Packa måste göras, Checka allt en miljon gången, duscha är viktigt.. Ska fan sitta på flygplanet bajjalänge..

Nej ju mindre skrivet desto mer tid att göra allt klart.. SÅ BYE BYE SWEDEN HELLO ??? CHINA??? sen Thailnad

Thailand i morgon

I morgon bär det av =) Mot värmen och MATEN (som Mathilda har stirrat sig blind på ;) hahah)


Nu ska jag till Bror min och äta avskedsmiddag.. Det är ju bra att vara borta för då får man alltid välkomstmiddag och avskedsmiddag.. Och alltid smarrig mat.. Smart drag becca



Nej nu måste jag skynda mig..


Igår var jag, Hulda och David och såg Avatar... Så sjukt bra

The Final movie av Upptowngirls



Kommer att sakna att bo med tjejerna, Vi hade trots allt en riktigt bra tid i Trondheim.. Blir nästan en lite tår när jag ser denna video..
Vi hann med så mycket och det blev verkligen något att minnas =)

TACK flickor

Ett nytt försök

Ja idag provar vi visumhämtningen igen!!
Hoppas på bättre lycka idag annars blir det lite jobbigt måste jag säga..



HÖRS

När vänder otur???

Inget har gått som det borde de senaste veckorna..
Hulda och jag har lyckats med lite och misslyckats med MYCKET.. Såsom, tågbiljetter, rätt foton till visum, bussar, åkt hem från Norge, väckningstider..

Största missen hände dock idag.. Jag var på riktigt gott humör innan:
Mathilda och jag möttes upp på stan för att gemensamt gå och ta spruta nr 2.. 570 jävla kronor.. Beccarån fan.. Som MAthilda sa: Det sved fan mer i plånboken än i armen..
Vi satte oss på tåget mot Sthlm för att HÄMTA UT våra visum.. Efter mycket bök i det äckliga vädret och när vi inte hade någon känsel kvar i våra blöta fötter kom vi fram till ambassaden och ser en lapp. (detta kändes inte bra) Måndag 1 mars STÄNGT............

SATAN.. Så det ända vi gjorde i Den kungliga huvudstaden var att beställa en pizza på Pizza Hut.. Jiha alltid nått. eller???

sweden

hemkommen till ett sjujävla vinterland.. 3.00 inatt kom vi till Uppsala och innan vi var hemma var hon säkert 4.. Satt på tv och kikade lite OS-avslutningen och sen två avsnitt av ONE TREE HILL, Så ja jag somnade runt halv sju i morse..

idag blir det Sthlm och hämta Visumet.. Men före det så blir det spruta..

RSS 2.0