Öregrund

I morgon bär det av mot ankargården där jag kommer att tillbringa många timmar i sommar!! Cafét mamma och jag ska sköta..
Ska dit och... ja jag vet faktiskt inte vad vi ska göra?? men något viktigt tror jag de var.. bra där!!




Snart är det Valborg, det är ju något speciellt med det iallafall måste jag säga.. hoppas på fint väder!

klippning

Åker strax mot stan för att klippa mig!! weeiii får se hur jag ser ut i skallen efter idag.. Har ingen aning om hur jag vill klippa mig.. men det löser sig sa flickan som sket i badkaret.


Ikväll, träning om det går.. måste iallafall åka dit.. tårna sviker mig hela tiden.. naglarna är knallblå och allt gör ont.. satan så typiskt.. jaja är väl med på det som jag kan.. för jag bara älskar att ha träningsvärk.. skämt åsido

why does it hurts...

dagens:
Upp klockan 6 efter att ha sovit ca 4 timmar (agerade chafför igår), mot arbetet för att tjäna guld, slutar 15.00, hem till lövsta slänger i mig en Tacopaj (mums) satte mig i bilen för att försöka hinna se lite av bor mins seriepremiär men misslyckas ganska totalt genom att precis komma fram till plan när jag hörde slutsingnalen.. Jaja sen åkte jag vidare till Skuttunge för samling 16.00 (fattar ni hur snabb jag varit denna timme, ätit åkte till åkerlänna och sen skuttunge på mindre en än timme och även käkat på de)

Herregud säger jag bara, kroppen värker, har nu spelat årets första match.. Kunde väl inte ha stora förväntningar på mig själv eftersom jag har tränat EN träning i år.. hehe men det var väl skoj.. dock har jag STORA problem med tårna i år igen.. Bajjamajja.. Blånaglar efter en träning och en match och jag har inte blivit stämplad.. HATAR MINA SKOJ.. rena rama helvetet..


Nej tack för mig

hahahohohihi

BOMTJACKALACKA + en lite dans oxå.. så glad är jag just nu för att jag börjar bli friskus!!! bara halsont kvar..


Nu sitter jag i oxsätra och gör NADA som jag gjorde de övriga sjuka dagarna.. trist som sate..

Ska spela Match i helgen (OjOj hur ska de gå??) ska bli skoj men mindre skoj när man upptäcker hur "bra kondis" man har fått.. kanske inte blir annat än pinsamt.. nu håller vi tummarna för att Johanna tackar jag till matchen me ;)

aptit???

Jag kan ju varken äta eller dricka, inte likt mig.. Vart har becca tagit vägen????
har nog aldrig haft så ont i halsen som nu.. poor me jag vet, men just nu är det ingen hemma som pysslar om mig.. har bara så sjukt tråkigt.. även fast jag inte orkar göra något.. men någon i sällskap skulle vara skoj.


filmtittande idag:

Ronja rövardotter
Rena rama rolf
The beach
Lotta på bråkmakargatan


spy på det här, ungefär det jag gör

sjuk

FAN säger jag bara! ÄR SJUK, hur kul?

magsjukan går ju hoppas bara inte på de.. Ont i halsen, kroppen (kan bero på träningsvärken), mår illa som fan och har ont i huvudet.. Så just nu knarkar jag tabletter och hoppas på bättre tider..


NOT FUNNY


AJ

Det känns ju att det var ett tag sen man tränade.. Kändes skapligt när jag tog mig upp ur sängen men nu har det bara gått utför.. Kan knappt ta på mig strumpor och dyligt.. KROPPEN VÄRKER

Rolig sak! Johanna skickade ett sms till 118100 och frågade:
Vem är Rebecca Nordlund?

Svaret blev:

Rebecca är kanske världens vackraste tjej, Iaf tycker hon det själv.
Hon är visserligen snygg som få och kommer att gå långt här i livet men hennes enorma självförtroende kan ibland göra att hon uppfattas som lite kaxig.
Hon har förövrigt en enorm kärlek till handväskor, helst skulle hon bara shoppa handväskor hela dagarna om hon hade råd.
Då hon inte shoppar handväskor brukar hon skriva i sin blogg, samt hänga ute med sina tjejkompisar och snacka killar.

HAHA klockrent ju.. sjukt kul!! kanske inte allt stämmer men..

 

Kan man annat än tok SAKNA denna semester :(


kors i taket

Hej hå.. Trot eller ej men idag ska becca på fotbollsträning.. Ska bli kul antar jag? imorgon kommer dock inte bli lika kul... en riktig fetingträningsvärk kommer det att bli..


förövrigt ska jag jobba i Öregrund hela sommaren.. Ska bli nice, Mamma har fått ett café där och så frågade hon om jag ville vara med.. Älskar öregrund så varför inte lixom..
Kommer att bo på Gräsö i samma vik som vi hade våran förra sommarstuga, lite weard måste jag säga..



Nej nu är jag hungrig (som vanligt)
Skulle möta Huldis på staden, men sen märkte jag att klockan var lite mer än beräknat så jag var tvungen att dra innan hon ens kommit upp för att ta TBE sprutan med Mammi..


BYE

Suger på att uppdatera

Jamen tjenare alla trevliga människor!!
Igår höll jag på att frysa häcken av mig på askarbäck för att se bror spela match.. Det bästa med att kolla på match där är när man får åka därifrån..

På kvällningen blev det grillparty hos Fillan och Emil.. Mycket trevligt måste jag säga..
Vart ganska sent antar jag eftersom jag vaknade 13.00 idag..



Idag vankas det födelsedagskalas.. Ellan fyller år. eller har fyllt men det blir fira av idag..


Bajs på er nu, ska kila och kika på film...

Home

KALLT!!!!! vill inte det här.. vart är värmen och allt skönt semesterliv???


Aja nu är jag hemma igen iallafall. idag har jag bara tagit det lungt och packat upp lite (golvet blev uppackningsplasten där allt sedan fick stanna) laddat över bilder och sånt annat till datorn.

Tänkt på vad Mathilda och jag skulle ha gjort idag om vi var kvar i underbara Thailand.. LÄTT den bästa resan.. Fler blir det... We just know it;)




Koh Chang

kom nyss hem (eller vad man nu sager) till whitesand beach efter en HEL dag pa en motorcykel.. Hulda och jag hyrde en varsin idag och akte runt nastan hela on!! gick galant.. Anda laskiga var att man va tvungen att ha FULL broms i backarna (kan ha varit de brantaste jag sett).. Men kul vare




Kanns hemskt att saga att det har ar sista torsdagen i Thailand.. fan..



nej nu ska vi fortsatta njuta av den sista veckan :(.. Have a nice day





Bangkok

I morgon aker vi mot Koh Chang.. Har varit eller ar i Bangkok just nu. har varit har i 2 dagar och tte natter..

Idag har vi varit pa en nojespark som heter siampark.. Massa karuseller, vattenland och en svang till Afrika.. Hann med mycket idag.

Blev ingen shopping denna gang men nar vi kommer tillbaka, da ni!!!



RSS 2.0