vad hände i helgen

De ni....

Nej då nu ska jag inte vara hemlighetsfull här inte!! precis som att jag hade något att dölja.. riktigt så smarriga nyheter är jag ledsen att jag inte har på lager, men jag kan ju iallafall berätta hur helgen har varit :)


Midsommar alltså:

Fixade och donade med maten hela förmiddagen, blev otrloigt nöjd med min insats.. klockan 3 kom mina efterlängtade gäster... Som jag väntat.. hade hunnit fått i mig 3 alkoholhaltiga drycker i min ensamma väntan.. ;)

Ja sen satt vi och myste lite och drack saft (I guess).. Framåt 6-7 tiden (tror jag??) vart det dags för mat.. Fy satan så mumsigt det var..

5kamp stod sedan på tur och det blir sorjligt nog oavgjort i den. Men egentligen så skulle tjejorna vunnit.. Men ni vet ju hur det brukar bli när inte killar vinner.. tråkiga miner.. Så jag säger det är i efterhand, att vi inte körde fullt ut ..

mot kvällningen drog vi in mot staden Öregrund där det fanns otroligt många B r a t z.. Vart typ chokad.. Jag
och Johanna stod bara å garva..

Kort beskrivning av denna sort:
Alla B r a t z har samma stil.. Man känner igen dom på sitt bakåtslickade hår, korta färgglada shorts, skjorta och eventuellt kavaj.. Dem syns oftast mitt på dansgolvet med den berömda B r a t z dansen som dom övat på hemma framför spegeln som dom förövriga ängnar hela kvällen framför för att se till att håret inte sliter sig från det perfekt slicket.. ALLA ja jag säger alla har solbrillor trots att man ser sämre i sånna i mörker?? dom sitter antingen fast på huvudet (tänk all gele som finns där i ) eller så sitter dom i skjortan vid bröstet.. Rätt ofta har dom ett glas rosé i handen och har en gungande stil såatt putrumpan framträder ännu mer.. Detta folkslag syns ofta i lite större gäng med en skumpaflarra i mitten.. Om inte..... Så är det bara en wannabe Bratz som inte vill någon hellre än att passa in på stureplan..

Om ni har sett någon som stämmer överrens med denna beskrivning så Grattis, då har ni sett en tvättäkta B r a t z


Oj då tillbaka till min helg ;)

Midsommardagen blev vi kvar i öregrund.. Ingen kände sig kapabel till att köra så det blev ännu en festkväll i öregrund dock vart det nästan roligare då för det inte var lika mycket folk och man slapp 100metersköerna till allt..

har hunnit med att förlora på minigolf oxå!

Midsommar närmar sig

I morgon smäller det!! fy fan vilken bra midsommar det kommer att bli.. Det känner jag på mig. hoppas på fint väder och det verkar som att det ska bli rättså fint oxå :D


nu är det mesta förberett..
Lekar, mat, dricka, sovplatser, snapsvisor nu väntar jag bara på gästerna :) det kommer att bli grymt skoj..

Igår vart det pizza istället för i tisdags.. Fy fanken så mumsigt.. så nu är man lite lagom lönnfet till midsommar.. men om jag inte kommer i min slappa klänning då är det illa!! haha men det gör jag elller???


Sitter nu på jobbet och inväntar gäster. öppnade för en minut sedan.. vet inte om det är så mykt folk som vill fika en dag som denna.
Den enda affären som det går bra för idag är nog systembolagen ;)

Värme :)

Fy satan så skönt det är idag... synd att man jobbar, jaja det har iallafall inte varit så mycket gäster idag så man fick ju sitta ute lite oxå.. Om lite drygt en timma slutar jag och mamma.. Då ska vi ner till hamnen och käka.. är redan hungrig.. vette fan vad det blir men något säger mig att en Tisdagspizza inte skulle sitta helt fel..

Och Spanien vann igår, riktgit sköönt det eftersom man har satsat pengar på dom.. Mycket prestige ( och hur fan stavas det???) i vem som vinner oxå.. Inga stora pengar bara ära!!


Och snart är det midsommar.. Jag önskar att det blir kanonväder, skulle ju vara guld de!




Gick ju sådär!!!

Fredagen:

Jobba till klockan 18.00 sen åkte jag hem och böt om så snabbt att zorro skulle blivit stolt.. Cyklade mot färjan igen och mötte upp Corren.. åkte in och käka lite på Jakten å så blev den en flaska oxå.. GÖÖÖÖRmysigt.. Sen gick vi till terassen och lyssnade på en trubadur.. sjuk grym kille.. helt enkelt en lyckad kväll med hemgång med halv 1 färjan..

Lördag:

Samma med jobbet.. sen hem och duscha å sen iväg mot gräsö Camping där vi fick grillat och pimplade lite vin till det.... otroligt gott..
sen tog jag och Cornelia oss in mot Öregrund för att möta upp Fia.. Gick en sväng förbi köket också och hejjade på Erica..
gick iallafall till Hummelgrund där det blev ännu en flaska vitt sen vet jagh inte vart tiden tog vägen... Men klockan 2 stängde det..
Jag och Cornelia går till färjan och upptäcker att....... FÄRJAN INTE GÅR FÖRRÄN 05.00 ..Ringde många samtal till färjeledningen och vill att dom skulle köra över oss men icke.. Så jag i 3 timmar fick vi vänta.. jiiiha.. till slut gick vi på färjan och somnade på bänkarna.. tur ingen såg oss..

Det var kul igår iallafall trots missödet.. Blev inte många timmars sömn innan klockan ringde och ville att jag skulle upp å jobba.. HAHA man kan ju skratta åt det i efterhand men så kul var det inte igår..






Återuppstånden blogg

Helt otroligt... gamla goda bloggen har jag helt glömt bort de senaste veckorna.. Mycket annat i tankarna..

Cafét går bra.. Väntar bara på att explotionen ska utlösas efter midsommar.. Då ALLA sommargäster hittar ut.. Ska bli intressant att se hur det kommer att gå..


KORS I TAKET!!! jag har anmält mig till högskolan.. okey förvänta er ingen värstingutbildning.. men iallafall engelska host B host.. Får se om jag ens kommer in.. lite sen anmält men får se.. kanske inte vill gå iallafall lat som man är. och skolan är inte riktigt lockande igen!!

Happ vad har med hänt i mitt liv då???

bor på gräsö
jobbar i öregrund
träffat Fia, även i helgen.. då blir det party då det är invigning på humelgrund
åkt båt
kolla på LOST (love it)
ätit pommes  ( huldas och beccas nationalrätt)
träffat gamla vänner..
precis fått internet
skrivit några låtar (eller nej det har jag inte)
*Gjort bort mig inför grannen då jag gick loss i en opera på min yttertrappa när han kommer runt hörnet och vill fråga en grej.. Operan gick ungefär såhär.. Teeeedddddyyy freeeddyyy komsi komsi, du är så söööööööööt... sen minns jag inte.. fick väl en smärre chock när han kom runt hörnet och hörde min ljuva sång..

RSS 2.0