En lång historia, KORT

Efter att ha städat hela lägenheten. så ringer Mathilda och frågar om vi ska gå till Ultra och köpa lite gottigott till kvällen.. Vi var/är nämligen ensamma hela kvällen, så man få ta vara på den tiden.. haha första kvällen sen vi kom hit som Mathilda och jag får lite private time (låter som vi är västa paret, ahha)

vi handlade, Villa, godis och chips.. Sen kom vi på att vi var sugna på sushi, så vi gick en Låååååång bit för att köpa med oss hem.. Men sen när vi såg priserna så vart vi inte så sugna!!!! Så efter att ha gått den låååånga biten i onödan så bestämde vi oss för att käka pizza .. Vi gick in på Peppes Pizza och beställde 2 stycken att ta med hem..
10 minuter sa dom.. efter 30 så gick vi och frågade om dom var klara snart.. Ja, svarade killen.. efter 10 minuter igen frågade vi igen..
-Oj vi har nog inte fått eran beställning..
-har ni inte börjat med dom?????
-jag vet inte (svettig) ska kolla..


efter många om och men eller snarare 1 timmer och 20 minuter så fick vi våra fucking pizzor.. som plåser på såren så fick vi 2 stora pizzor istället för 2 medium som vi hade beställt plus att vi fick 2st  1,5 liters coca cola och två dressingar.. Det var vi fan värda efter att ha väntat så pass länge.. detta kunde ha förstört våran kväll. Tur att vi inte är långsinta..


Nu ligger vi här med fula och spyfärdiga magar.. haha men gott och mysigt har vi haft det..
Är dock lite avundsjuk på alla i sverige som får kolla på IDOL finalen nu.. För det går ju itne att kolla på i utlandet.. BLÄÄÄÄ



JÄVLIGT tur för Peppes att pizzorna var goda..



Kommentarer
Postat av: Madde

Ja och ficking jävla Erik vann :'(

2009-12-12 @ 00:03:39
Postat av: becca

Men erik är ju bra=)

2009-12-12 @ 13:45:31
URL: http://beccasbabe.blogg.se/
Postat av: madde

ja men kalle är bättre!!

2009-12-13 @ 20:33:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0