Erik GRYMwall

Igår kan ju varit en av de varmaste dagarna. måste ha blivit av med liter av svett.. Och idag ska vi inte prata om, det blir bara bättre och bättre väder.. Meee Like trots att man svettas som en gris.

Jobbade till 5 igår, sen tog jag en välbehövlig dusch här på ankargården.. Jag och Corneila satte oss  sedan och drack lite vin sen tog vi med oss sallader till klipporna och satte oss där och mumsa i oss den + en chokladboll.. MUMMA.

Klockan 7 började "allsången" och själv fick man vara med att delta, hahha falskt eller inte kan jag inte svara på.. eller kan kan jag väl men vi pratar inte mer om det. lagom kul.
klockan blev 8 och då var det dags för det vi väntat på.. Erik Grönwall.. Han va riktigt grym måste jag säga.. Så jävla skön kille.. Han ägde Öregrund den kvällen.

9 var det över.. Som vi väntat på att han skulle komma och sen ba: herrå

Vi gick iallafall vidare till Terassen och sen köket.. Och ja där i baren stod han igen.. Hela bandet var där..
Såg även tv sportkomentatorer som var där och drack ÖL i guess..
Trummisen i eriks band var nog en reklamkille. Jag Och Cornelia kände igen honom.. AHAH kan inte förklara reklamen.. men när en kille har gjort finmiddag till sin kompis och kompisen öppnar kylen och tar fram ketchupen och har typ halva flaskan på hans fina middag.. haha han som har lagat middagen ialllafall. tror det var han;)
Så mycket kändisar var det. Tur att man inte imponeras av sånna... haha fast jag gör det;) vette fan varför men lite häftigt tycker jag att det är..







Han kunde han!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0