Back in TrondisHeimes

Ja Vi möttes på stationen för att dra vidare mot trondheim.. Allt gick så satans bra med tågbiljetter och tåg tyckte vi.. Men som sagt MÅSTE ju alltid nått gå fel, så när vi var några minuter från Ånge så tvärnitar tåget. (tydligen något komunikasionsfel så där stid vi i typ en timme till vi var tvugna att backa in till Ånge.

Men vi hängde inte läpp för det, vi roade oss med sång och dyligt. Dock tröttnade nog våra stolsgranna på oss som vi höll på. men kul vare!
Efter en och en halv timma så fungerade tåget igen och vi åkte vidare till något ställe i ingenstans och fortsatte därifrån med buss till Storlien. På vägen mot Storlien så upptäcker någon som hoppat av tidigare att den har tagit FEL väska (klantarsel) så vi stod stilla vid vägen ett bra tag och väntade på någon som skulle komma och byta tillbaka väskorna.

Sen efter många om och men så var vi framme i storlien där en taxi väntade på oss som tog oss till Trondheim. Slutet gott allting gott!

Såklart ordbajsade vi som vanligt så hela tåget/bussen vet säker nu vilka ofräscha tjejer vi är. Synd att det var en snygging med..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0