Rocka loss

Slutade i frullen 12 idag. Två trött tjejer gick hem, dock var den en av dessa två flickor tvungen att vända i dörren för jobb på nästa ställe!! Den andra flickan gick upp och frossa i mat (det vi kallar mat) och sen kollade på idol..

Mathilda fick jobba och Becca fick frossa i mat


Ja och Helen fick lite ensamtid med varandra.. haha den använde vi väl! Först kollade vi på idol. Mina favoriter är fortfarande kvar.. Sen fick vi för oss att sjunga karaoke.. Det var ju....skoj.. Men det lät ju kanske inte så bra, men kul var det.. Sen kom de andra flickorna hem och vi blev lite småblyga.. Nej då men då blev deet annat på prat..

Sen åt alla vad vi kallar middag. Gårdagens kyckling som vi glömde i ugnen så den stod inne i säkert 2 timmar.. Det nästan smulade sönder i munnen så torr var den.. Men men vi åt upp det iallafall. (inget får gå till spillo)



Nej gott folk! Nu ska jag snart iväg för jobb.. Radisson SAS står på tur.. Lite bar och lite plocka glas tror jag det blir.. Får nog sluta i rimlig tid trodde dom eftersom dom var två bartendrar idag!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0